1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Rácz Zsófia azonnali hatállyal távozik.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter visszavonja Bódi-Rácz Zsófia Laura miniszteri biztosi kinevezését - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből. Azt is megtudjuk: a miniszteri biztos lemondott a pozícióról.

Már nem miniszteri biztos. Fotó: YouTube
Már nem miniszteri biztos. Fotó: YouTube

A közvélemény Rácz Zsófia néven ismerheti a biztost - ő volt az, akit 22 évesen fiatalokért felelős helyettes államtitkárnak neveztek ki 2019-ben. 2022-ben az új kormányban már nem nevezték ki helyettes államtitkárrá, de biztosi pozíciót kapott  a Navracsics-féle minisztériumban - erről mondott most le, ráadásul azonnali hatállyal: a visszavonás a tegnapi közzététel napján 23 órakor már hatályba is lépett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!