1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Starbucks, a világ legnagyobb kávézólánca 250 ezer gyermekeknek készített műanyag poharat hívott vissza. A Kínában gyártott termék könnyen összetörhet, ami fulladáshoz vezethet az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság szerint.

Az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság (Consumer Product Safety Commission, CPSC) közölte, hogy a Starbuckshoz hét jelentés érkezett a poharak széttöréséről. Két gyermek ráadásul fulladozni kezdett egy pohárdarabkától. A CPSC szerint súlyosabb balesetek nem történtek - közli a Reuters.

A visszahívás négyféle műanyag poharat érint: ezek piros katicabogarat, zöld teknősbékát, rózsaszín nyulat és sárga csibét ábrázolnak - közölte a CPSC.  A termékeket nagyjából hat dollárért árusították a Starbucks üzleteiben 2006 májusa és 2007 augusztusa között.

„Ha a poharak eltörnek, a kis darabok fulladást vagy sérülést okozhatnak a kisebb gyermekeknek” - közölte a CPSC.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!