TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

2014. április 1-jétől Ormosi Viktor tölti be a HP Magyarország kereskedelmi igazgatói pozícióját.

A továbbiakban ő felel a vállalati stratégiai projektek megvalósításáért, feladata a HP vezető pozíciójának erősítése a magyar piacon, valamint a meglévő ügyfélkör stabilizálása és bővítése.

A szakember 1998-ban csatlakozott az információs technológiai szolgáltatásokat nyújtó EDS Magyarország csapatához. Üzletág vezetőként ő felelt a kiemelt ügyfeleknél bevezetett technológiai megoldások és alkalmazások menedzseléséért, feladatai közé tartozott az IT és üzleti folyamat tanácsadás, valamint üzleti és pénzügyi operatív támogatás. Az EDS felvásárlását követően 2009 óta a HP vállalati szolgáltatások üzletág értékesítési igazgatójaként számos hazai informatikai outsourcing üzletet valósított meg. 

„A HP világszinten élen jár a legújabb, üzletvitelt támogató technológiai megoldások fejlesztésében és alkalmazásában. A magyar piacon jelentkező üzleti és informatikai kihívásokra az áttörést hozó, innovatív konstrukciók bevezetése és kialakítása a válasz. A felhő alapú szolgáltatások és a vállalati biztonság kiemelt hangsúlyt kap a közeljövőben, ugyanakkor kiemelt célunk a hálózati megoldások és a technológiai konzultációs szolgáltatások területén elért piaci részesedésünk növelése is. ” – mondta Ormosi Viktor az általa vezetett kereskedelmi csapat céljairól és a rájuk váró feladatokról.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.