1p

Négycsillagos szállodákban sajátíthatják el a legújabb tudást a történelemtanárok a KKTKK szervezésében.

A Schmidt Mária főigazgatósága és kuratóriumi tagsága alatt működő Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány (KKTKK) közbeszerzésén a Prekog Alfa Kft. nevű cég ajánlata nyert. Az RTL cikke szerint a Digitális tananyagok és használatuk pedagógiai módszertani lehetőségei a XX. századi történelem tanításában című képzésről van szó, amelyet több etapban végezhetnek el a történelemtanárok. A tananyag ugyan online, a képzés azonban személyes részvétel mellett zajlik majd.

Méghozzá egyrészt a Tiborcz István köreihez köthető négycsillagos mezőkövesdi Balneo Hotel Zsoriban, illetve Ráckevén, az ugyancsak négycsillagos Duna Relax Hotelben, amely Klemm Balázs érdekeltsége.A Prekog Alfa legalább 500 fő részére vállalta 2023. december 31-ig a képzés elvégzését, fejenként nagyjából 285 ezer forintos összegért, amelyben a képzés, a szállás és az étkezés ára is benne van.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!