TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A kínai kormányzat illetékes bizottsága országos kampányt jelentett be, melynek lényege, elejét venni, hogy az idegenforgalmi fogadóhelyeken a belépőjegyek árát emeljék.

A bejelentés szerint egy évre érvényes intézkedésről van szó, az erről szóló értesítést már április 9-én elküldték az érintetteknek.

Ott, ahol már az utóbbi időben emelt árat kérnek a belépőjegyekért, az árat korábbi értékére kell visszaállítani - szól a bizottsági iránymutatás. A belépőjegyek egyes helyeken túl drágák, például bizonyos helyeken a turistákkal mintegy 30 amerikai dollárnak megfelelő összeget fizettetnek.

A China Daily című lap szerint a kampányt a május elsejei ünnepi időszakra időzítették, amikor nagy a vendégjárás, de elemzők szerint az intézkedés összefügg az olimpiára várható turistaáradattal is.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.