TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A hagyományos utazási irodák mellett egyre inkább előre törnek az online utaztatók.

Az utazásszervezési szokások afelé tolódnak, hogy a felhasználók úgynevezett gyűjtőportálokat keresnek fel utazásaik megszervezéséhez, ahol egy helyen találnak meg minden utazással kapcsolatos információt - állapítja meg a C-Travel.hu csütörtöki közleménye.

Az online utazási iroda szerint ezt a tendenciát igazolja az is, hogy a Business Traveller olvasói a C-Travel.hu-t választották a legjobb magyar utazásszervezőnek, a második helyen a Neckermann, a harmadikon pedig a Vista utazási iroda végzett.

A C-Travel.hu adatai alapján az online utazási irodák térhódításának, így a könnyebb elérhetőségnek és kereshetőségnek köszönhetően az utazók ma már jóval korábban kezdik nyaralásaik megszervezését, mint néhány évvel ezelőtt.

Az idén várhatóan tovább emelkedik a Bulgáriába utazók száma, Horvátország mellett pedig egyre népszerűbb célországnak számít Montenegró és Szlovénia. Megfigyelhető továbbá, hogy az egzotikus országokra vonatkozó kereslet nyáron sem csökkent a 2007-es téli adatokhoz viszonyítva.

A belföldi ajánlatkérésekből kimutatható, hogy az egyre jobb minőséget képviselő wellness szállodákba irányuló forgalom folyamatosan nő.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.