TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Kelet-Magyarország egyre népszerűbb a romániai turisták körében, így új marketing-akciókkal tovább növelhető az oda látogatók száma - nyilatkozta Biró Gáspár, a Magyar Turizmus Zrt. romániai képviseletének igazgatója.

Az idegenforgalmi szakembernek a kolozsvári Szabadság című napilap szerdai számában ismertetett nyilatkozatából kiderül, hogy a Kelet-Magyarországról érkező turisztikai marketing-szervezetek, fürdők, szállodák, szállodaláncok, tourinform irodák részvételével konferencia-körutat szerveztek Erdélyben.

A szerdán véget érő bemutatkozást Temesváron kezdték el, Nagyszebenben, Nagyváradon és Kolozsváron folytatták, majd Nagybányára is ellátogatnak.

A magyar szakember szerint Magyarország határát évente mintegy 35 millió külföldi lépi át, ezek közül körülbelül 12 millió azok száma, akik vendégéjszakákat töltenek el Magyarországon, és valamilyen turisztikai szolgáltatást is igénybe vesznek. Ezek közül a romániai turisták száma évi 1,2-1,5 millió között mozog.

Tavaly a romániai turisták által Magyarországon eltöltött vendégéjszakák száma nőtt a leglátványosabban, 46 százalékkal, ami körülbelül 360 vendégéjszakának felel meg. Ezzel a mért 18 ország közül Románia az ötödik helyen állt, megelőzve olyan országokat, mint például Spanyolország, Franciaország és Hollandia.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.