2009. február 6. 11:14

A Malév csütörtökön hivatalosan tájékoztatta a dolgozóit arról, hogy februárban a bért két részletben fizeti ki, és az első 50 ezer forintot pénteken már át is utalta - közölte Németh Krisztina, a Malév szóvivője pénteken az MTI-vel.

Hozzátette: a második részletet a február 10-i közgyűlést követő napokban tervezik kifizetni a késedelmi kamattal együtt. A szóvivő magyarázatként a világgazdaságban és Magyarországon tapasztalható romló gazdasági környezetre és ezen belül a Malév nehéz pénzügyi helyzetére, valamint a légiközlekedés szezonalitásából fakadó alacsonyabb forgalmú és bevételt eredményező téli időszakra hivatkozott.

Németh Krisztina hangsúlyozta, hogy a Malév eddig minden hónapban kifizette munkatársainak a járandóságát, ha volt is némi késedelem, akkor arról hivatalosan értesítette őket a vállalat belső kommunikációs csatornáin.

MTI/
Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.