TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Látványos felfutás várható a következő három-öt évben a magyarországi szállodafejlesztéseknél. Az itt megtelepedett nagyobb nemzetközi ingatlancégek erre alapozva indították be vagy tervezik az önálló hotelüzletágat - ismerteti a hétfői Világgazdaság.

A lap írása szerint Magyarországon főleg a két-három csillagos szállodákból van hiány, ezért elsősorban ezeknél lehet számítani nagy fejlesztési hullámra. Átalakul a fővárosközpontú szemlélet is; a cégek mind gyakrabban térképezik fel a megyeszékhelyeket, illetve a Balaton, a Dunakanyar és Észak-Kelet-Magyarország lehetőségeit.

Budapest belvárosában a következő néhány esztendőben legfeljebb évi egy-két új felső kategóriás szálloda nyílhat, ugyanakkor a repülőtéri folyosónak is hívott Üllői út, továbbá más kivezető főútvonalak mentén üzletileg indokolt lehet több három-, négycsillagos bizniszhotel megjelenése - számol be a Világgazdaság. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.