TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2007. október 5. 13:24

A Magyar Turizmus Zrt. tevékenységében nagy hangsúlyt fektet a hazánkba repülő légitársaságokkal történő jó kapcsolat kialakítására. A Zrt. kommunikációs csatornáin keresztül népszerűsíti a Magyarországra irányuló járatbővítéseket és az új járatok beindítását egyaránt. Ezúttal egy norvég és egy dán cég döntött a budapesti járatok bővítése mellett.

A Sterling dániai székhelyű fapados plusz egy napi járattal, míg a Norwegian Airlines 2008 februárjában megnyíló új bázisáról budapesti járat indításával elégíti ki az utazók igényeit. A dán Sterling október 7-től heti három helyett négy járatot üzemeltet Koppenhága és Budapest között. Az új járat vasárnaponként közlekedik a dán és magyar főváros között, az eddigi hétfői, keddi és pénteki járatok mellett - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A Norwegian Airlines - a Flynordic 2007-es megvásárlását követően Észak-Európa legnagyobb légitársasága - az Oslótól délre található Rygge repülőtérről 2008. február 14-én indítja el első menetrend szerinti járatát. Az első ütemben 14 városba indulnak járatok, amelyek között a magyar főváros is szerepel, Budapestre csütörtökön és vasárnap közlekednek majd a Norwegian gépei. Mint ismeretes, eddig is a Norwegian biztosított közvetlen összeköttetést Norvégia és Budapest között, azonban az új bázis az Oslótól délre eső norvég és nyugat-svéd területek számára is közvetlen összeköttetést biztosít az európai úti célokkal.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.