TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Tamási egy Európában egyedülálló turisztikai fejlesztést szeretne megvalósítani, amely lehetővé teszi, hogy a fogyatékkal élőknek, ezen belül a kerekesszékhez kötött vendégeknek is elérhető legyen minden szolgáltatás – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Hirt Ferenc, a térség fideszes országgyűlési képviselője.

A lap hétfői számában a kerekes székes politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy Európában nincs olyan intézmény, amely a mozgássérülteknek nem rehabilitációs, hanem hagyományos értelemben vett üdülési, kikapcsolódási lehetőséget kínálna.

Elsőként a már meglévő termálfürdőhöz egy új, egész évben üzemelő, fedett fürdő építését tervezik. Ennek különlegessége, hogy újszerű megoldásaival lehetővé teszi a fogyatékkal élők és kísérőik közös kikapcsolódását.

Hirt Ferenc azt közölte, pályázatot nyújtottak be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez, és abban reménykedik, hogy az 1,4 milliárdos strandberuházáshoz ötven százalékos uniós forrást kapnak - számol be a Magyar Hírlap. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.