TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2007. október 3. 14:24

Az október végi országos állásbörzére még fogadják az állás- és továbbképzési ajánlatokat kínáló cégek, intézmények jelentkezését október 12-ig.

Magyarországon eddig még nem rendeztek olyan országos állásbörzét, amely független az egyes oktatási intézményektől, és valamennyi felsőoktatási intézmény hallgatóinak, végzőseinek kínál állás és továbbképzési lehetőségeket.

Október 30-án és 31-én Budapesten a Syma Sport és Rendezvényközpont ad helyet az országos állásbörzének, amit a HVG Online Zrt. illetve a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. közösen rendez meg. Csaknem hétszáz négyzetméteren, száz standon várják a fiatalokat a különféle állásajánlatok, szakmai, nyelvi és üzleti továbbképzések.

Az eddigi jelentkezések alapján jelen lesz több multinacionális vállalat, például a Bosch csoport, az Ericsson, az Erste Bank, a GE, a GM, a Knorr-Bremse, a KPMG, a Lufthansa, a Morgan Stanley, a Nokia, a PWC, a Siemens. Olyan külföldi cégek is kínálnak majd állásokat mint például az Energie AG, az IMI plc., a SOFTLAB Group. A hazai vállalkozások közül jelezte részvételét többek között az Egis, a Nav N Go.

Újdonság, hogy a vidéki egyetemek, főiskolák a szervezőkkel együttműködve ingyenes külön buszokat indítanak a rendezvényre. A budapesti oktatási intézményekből is ingyenes külön buszok indulnak a börzére.

A börzét különféle terek szerint szervezik meg. Így például az "ÁllásTéren" a munkáltatók, a "KépzésTéren" a képzést kínáló intézmények kereshetők fel. A "GyakorlóTéren" a képességek mérhetők fel gyorstesztekkel, magyar és idegen nyelvű próbainterjúkkal. Az "ElőadóTéren" a cégek bemutatkozásaira, előadásaira, ismertetőire lesz lehetőség. De még "JátszóTér" is lesz, ahol logikai és ügyességi játékokkal kapcsolódhatnak ki a fiataloknak.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.