TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Jövő szombaton nyílik meg az ország legújabb termálszállodája. Az ötcsillagos Spirit Hotel Rogner Thermal Spa iránt már a kapunyitás előtt nagy az érdeklődés, mert a turisztikai szakemberek szerint új minőséget jelent a hazai egészségturizmusban, számol be a Napi Gazdaság.

Ötcsillagos szállodával, a Spirit Hotel Rogner Thermal Spával gazdagodik Sárvár. A beruházás - amint azt Lukács Klára, a hotel igazgatója elmondta - 10,5 milliárd forintba került, és az idén már egymilliárd forintot meghaladó bevételre számítanak. A szálloda száz százalékban magyar befektetők tulajdonában van. A Spirit három "lábon" áll: gyógy- és wellnesshotel, valamint a konferenciaturizmus egyik új központja lesz. Ez utóbbit egy 500 fős konferenciaterem is kiszolgálja.

A Spirit kétéves névhasználati szerződést kötött a Rogner-lánccal - ez azt jelenti, hogy a sárvári hotel az osztrák cég partnerhoteljeként működik. Az értékesítésben "kölcsönösen piaci alapon" működnek együtt - közölte Lukács Klára. A hotel bevezetését már tavaly megkezdték, így a most megnyíló szálloda már helyet kapott a nívós külföldi utazási irodák idei ajánlataiban és katalógusaiban.

A magyarországi értékesítési kampány 230 citylight plakáttal már elindult, és ezzel egy időben startol az ausztriai bevezető kampány is. A "második hullám" ősszel egy németországi hírveréssel folytatódik. A szálloda üzleti terve felerészben hazai, felerészben pedig küldi vendégkörrel számol. Az eddig beérkezett előfoglalások szerint az indulás utáni első hónapban már most 30 százalék feletti foglaltsággal számolnak, írja a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.