TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Több mint tízmilliárd forintnyi fejlesztést hajt végre az elkövetkező két esztendőben a Debreceni Gyógyfürdő Kft. - közölte Holléri Tibor szolgáltatási és értékesítési igazgató kedden, sajtótájékoztatón.

A beruházás során teljesen megújul a nagyerdei strandfürdő: az ötven méteres úszómedencén kívül valamennyi jelenlegi medence helyett újat építenek. A tervezett 2,5 milliárd forint összegű beruházáshoz 935 millió forintot a regionális operatív program keretében pályázati támogatásként kívánnak megszerezni.

A termálfürdő szolgáltatásainak megújítása érdekében további hatszázmillió forintra pályáznak, ez a beruházás összesen 2,2 milliárd forintba kerül.

Holléri Tibor hozzátette: mintegy 5,5 milliárd forintos beruházással új, négycsillagos szállodát építenek fel a strand területén. A 246 szobás hotel, valamint a tervezett fürdő- és strandfejlesztés 2010 közepére készül el.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.