8p

Hol van már az az idő, amikor lementünk egy csöndesebb, hómentes napon a révfülöpi víkendházunkba – akkor így hívták a nyaralót –, csak hogy szétnézzünk, minden rendben van-e, útközben pedig nem találkoztunk egy lélekkel sem.

Téli programparádé

Ma a helyi turisztikai szakemberek, önkormányzati vezetők, vendéglátósok és marketingguruk fő célja széthúzni a főszezont, és télen is élettel megtölteni a magyar tengert. A programajánló weboldalakon se szeri, se száma a kulturális eseményeknek, kiállítási ajánlóknak, kilátó meglátogatásoknak, kirándulási tippeknek.

Úgy tűnik, van is eredménye az igyekezetnek, legalábbis körképünkből ez derül ki.

Bár van olyan szálloda, amelyik zárva van áprilisig – mint a Club Tihany –, de a siófoki CE Plaza például most is tele van vendégekkel, miközben már készülnek – családbarát szálloda lévén – a tavaszi szünetre, számos, gyermekeket is vonzó programmal.

Népszerű a füredi jégfolyosó

Ahogy Rádóczy Andrea, a balatonfüredi Hotel Golden Lake Resort igazgatója lapunk érdeklődésére elmondta, a szokásos téli feltöltődés mellett a vendégek leginkább a füredi jégfolyosót keresik. Egy kilométer hosszan lehet korcsolyázni a város legkedveltebb parti városrészén – február 4-ig – , közvetlenül a szálloda előtt. 

A Zákonyi utcai jégpályát, a Vitorlás teret, és a Tagore sétányon álló Széchenyi szobor előtti teret összekötő, látványos és egyedülálló mobil jégpálya-rendszer, méreteit tekintve is impozáns.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával
Bejelentkezés / Regisztráció

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!