<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Hotel & More Holding üzemelteti tovább az Eventrend öt létesítményét.

A Hotel & More vette át október 1-jével a korábban az Eventrend által üzemeltetett öt szállodát – tudta meg a Turizmus Online.

Lapunk pénteken számolt be róla, a több, mint 16 milliárd forintos nettó forgalmat generáló Eventrend az üzemeltetést átadó döntését a kialakult energiapiaci helyzetre reagálva hozta meg. Az ügylet a Siófoki Residence, a siófoki Active Holiday Hotel, a ráckevei Duna Relax, a noszvaji Oxigén Family, valamint a szintén Noszvaji Tündérkert Hotel szállodákat érinti.

A lap emlékeztet, az új üzemeltető elődje egy 2008-ban, Service4You néven alakult cégcsoport, amely azért jött létre, hogy professzionális szállodaüzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartozó szállodák tulajdonosainak, és operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék. Klemm Balázs alapító vezetésével 2017-ben kivált a cégből a Hotel & More Holding, melyhez a mostani 5 új létesítménnyel együtt 29 szálloda és apartmant tartozik, köztük olyanok is, amelyeket határon kívül üzemeltetnek.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.