3p

A WPC produktumok felhasználása igencsak sokféleképpen oldható meg, hiszen ezek a legtöbb kültéri munkálat alatt jól jöhetnek. A természetesség, a stílus és a design szavak mára már szinte összefonódtak a WPC kifejezéssel. De hogyan jutott el idáig? Mi a titkai a sikerének, és milyen esetben használhatjuk fel az udvarunkon?

A következő cikkben most valamennyi kérdésre válaszolni fogunk, és 4 ötletet is hoztunk, ami az anyag felhasználásával megvalósítható. 

WPC, a legjobb burkolatanyag

Mindenki úgy próbál burkolatanyagot választani, hogy ne kelljen azt 3 év múlva lecserélni. A megfelelő megoldás mindig időtálló, strapabíró és jó teherbíró képességgel rendelkezik. A WPC nagyker tulajdonképpen olyan termékeket forgalmaz, amelyek ezt lehetővé is teszik. De mire is gondolunk?

Az erkélyek, teraszok és a lépcsők esetében is használhatjuk a WPC-t. Erre bátran pakolhatunk nehéz tárgyakat. Ez rendkívül előnyös, főleg kültéren, ahol annyi szerszámot, eszközt és bútort helyezünk el. 

A WPC kerítés is különleges!

A fakerítések helyett ma már mindenki WPC rendszereket akar kiépíteni. Ezek ugyanis ugyanúgy természetes hatásúak, ám nem igényelnek semmilyen utógondozást. 

Arról nem is beszélve, hogy a WPC, a fa és a műanyag keveréke, s ennek köszönhetően akár 15-20 évig is bírja a strapát. Ellenáll az UV-sugárzásnak, a téli fagynak, nem korhad, nem lepik el a rovarok, és nem szennyezi a környezetet sem. 

Az anyagot kedvünkre alakíthatjuk, variálhatjuk és abszolút személyre szabott kerítésrendszereket hozhatunk létre a segítségével. A telepítéshez sem kell szakértőnek lennünk.

Mire használhatjuk még a WPC-t?

Építhetünk pergolát vagy filagóriát is. Amennyiben ehhez WPC anyagot használunk fel, akkor biztosak lehetünk abban, hogy több évtizeden keresztül élvezhetjük majd a munkánk gyümölcsét. A tetővázakra akár szőlőt vagy örökzöld növényeket is felfuttathatunk, amivel fokozható a meghitt hangulat. 

Ha medence van a kertünkben, ez esetben is dönthetünk a WPC mellett. Ezen a területen ugyanis olyan burkolatra van szükség, ami bírja a párás levegőt, a vizet, ugyanakkor nem csúszós. Emellett az sem jó, ha a legapróbb sérülések is nyomot hagynak rajta. A WPC szerencsére megfelel valamennyi követelménynek. 

Környezetbarát design a javából!

A modern, természetes megjelenésű kültéri burkolat vagy kerítés kialakítása nem egy lehetetlen küldetés, legalábbis akkor nem, ha a WPC-t is számításba vesszük. Ez az anyag ugyanis a design területén is nagyon erős, de ami még fontosabb, nem a környezete kárára ilyen szép! Sem az alapanyagok, sem a gyártási technológia nem terheli a bolygót. 

Mit gondolsz? Szeretnél te is nagyot álmodni és alkotni? Akkor tervezz és dolgozz a WPC segítségével! Meglátod, nincs még egy ilyen masszív és egyedi anyag!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!