2002. június 28. 08:24

Tekintet nélkül a világ tőzsdéinek gyengélkedésére a Nyolcak kanadai csúcsértekezletén az állam- és kormányfők konjunktúrával számolnak a világ összes fontos régiójában.

Ezt az optimizmus látszik erősíteni az amerikai gazdaságelső negyedéves 6,1 százalékos végleges növekedési adata, amelyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A résztvevők nem látnak különösebb veszélyt az euró-dollár paritásban, ezt nem látják aggasztónak, s maga az amerikai kormányzat is úgy nyilatkozott szerdán, hogy nem kíván beavatkozni a dollár védelmében - jelezte a dpa-nak nyilatkozva a német küldöttség.

Tőzsdei elemzők a csütörtöki enyhe árfolyamemelkedések ellenére nem számítanak arra, hogy a részvénypiacok hamarosan tartós növekedési pályára állnak. A csütörtöki nyereségeket csak "technikai reakciónak" minősítik a szerdai erős zuhanásokat követően. Más elemzők arra számítanak, hogy a WorldCom botrány világszerte megrendíti a befektetők bizalmát és károkat okozhat a tőzsdepiacoknak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.