TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Egy kisméretű, gyengén muzsikáló budai bevásárlóközpontot vásárolt a bevásárlóközpont-építő Plaza Centers és Sammy Smucha izraeli üzletember közösen. A II. és III. kerület határán kilenc éve épült Új Udvar bevásárló- és szórakoztatóközpont megvásárlása és másfél éven belül lezajló átalakítása harmincmillió euróba kerül - írja a Népszabadság.

Az új tulajdonosok - akik mellett a cégben marad az építtető, Soleh Bolei is - számítása szerint az Új Udvar az erősen fizetőképes környékbelieket fogja kiszolgálni. Megszűnik benne a mozi, ellenben lesz bowling központ és egy a jelenleginél jóval nagyobb, háromezer négyzetméteres szupermarket. A 14 ezer négyzetméteres Új Udvar körülbelül fél évig lesz zárva, miközben eldugott bejáratát áthelyezik, és átépítik zegzugos belső tereit.

A Plaza Centers két hónapja adta el a november 15-én nyitó Aréna Plazát egy angol befektetési alapnak majdnem 400 millió euróért, a mostani vásárlásra ennek a töredékét sem költötték.

A jövőben tovább terjeszkedik a Plaza Centers. Üzlettársuk, Sammy Smucha újabb bevásárlóközpontok felvásárlását és feljavítását sem zárta ki - számol be a Népszabadság. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.