<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Jól jártak a budapesti taxirendelet hozta magasabb árakkal a sofőrszolgálatok, van olyan cég a fővárosban, amelynek forgalma a korábbi háromszorosára emelkedett - derül ki a Napi Gazdaság összeállításából.

A lap csütörtöki számában azt írja: egyre több cég veszi igénybe a szolgáltatást, illetve ajánlja azt dolgozóinak is.

A belvárosból az agglomerációba utazva már korábban is megérte igénybe venni a sofőrszolgálatokat, ma pedig már rövidebb távolságra is igaz ez - derül ki a cikkből.

Jelenleg körülbelül 50 sofőrszolgáltatást végző vállalkozás van Budapesten, pontos szám nincs, mert vannak, akik céges háttér nélkül, vagy nem erre vonatkozó adószám alapján fuvarozzák az ügyfeleket és járműveiket.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.