<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Rengeteg vállalat igyekszik marketingcélra felhasználni a hivatalos megnyitóünnepséggel pénteken kezdődő pekingi olimpiát, írja a Világgazdaság.

Nem csak az ötkarikás játékok hivatalos szponzorai próbálnak minél több bőrt lehúzni az eseményről, az egyes csapatok, sportolók támogatói, sőt a szponzorként meg sem jelenő cégek közül is több az olimpiára építi a következő hetek marketingtevékenységét.

A távközlési cégek közül több is jelezte már, hogy komoly akciókkal készül az eseményre. Az aranyeséllyel Kínába utazó magyar vízilabda-válogatottat támogató Vodafone például már több mint egy hónapja bejelentette: kiterjeszti a Vodafone Passport szolgáltatást az ázsiai országra, így az ott tartózkodók a kapcsolási díj megfizetése után otthoni tarifákon telefonálhatnak az olimpia és a paralimpia idején.

Szintén kedvezményeket kínál a magyar olimpiai csapat gyémánt fokozatú főtámogatója, a T-Mobile, amely júliusban jelezte, hogy akár 30 százalékkal olcsóbban indíthatnak hívásokat a China Mobile hálózatából a játékokra utazó ügyfelei.

Komoly akciókkal vágnak neki a kéthetes olimpiának az elektronikai cikkeket értékesítő kereskedelmi láncok is. Nem véletlenül, hiszen az ötkarikás játékok az idén a második olyan esemény a labdarúgó Európa-bajnokság után, amely megdobhatja például az LCD-tévék iránti keresletet, írja a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.