2002. április 15. 11:00

Április 25-26 között, ezúttal a siófoki Panoráma Hotelben kerül megrendezésre az immáron hagyományosnak mondható Direkt Marketing Szeminárium. Az esemény témakörei változatosak, rendkívül izgalmasak, és természetesen aktuálisak.

Április 25-26 között, ezúttal a siófoki Panoráma Hotelben kerül megrendezésre az immáron hagyományosnak mondható Direkt Marketing Szeminárium.
Az esemény témakörei változatosak, rendkívül izgalmasak, és természetesen aktuálisak.

Az első nap: A Direkt Marketingben használatos innovatív eszközökről, a BTL-t érintő szabályozásokról, valamint telemarketinges esettanulmányokról lesz szó.
További témák: SMS BTL alkalmazásai, Telemarketing piac megítélése megrendelői szempontból, Új utak: Multimédiás Contact Centerek,
Fogyasztói adatbázis legális forrásból.
Az előadássorozatot és a napot egy Siemens által támogatott csapatjáték zárja, melynek győztesei értékes buisness telefonokkal lehetnek gazdagabbak.

A második nap ugyancsak érdekes témák kerülnek terítékre pl Online eszközök a márkabevezetésben, Promóció a neten, online eszközökkel történő Adatépítés, és a Neten való önszabályozás.
A programot egy Kerekasztal beszélgetés zárja, melynek témája az
Elektronikus kereskedelemről és információs társadalomról szóló törvény direkt marketingre gyakorolt hatása. Ezen a beszélgetésen a megbízói a telemarketinges, az online és a jogi oldal képviselői is jelen lesznek.

A gazdag program végére a szervezők reményei szerint sikerül újra közelebb hozni egymáshoz a direkt marketing területén tevékenykedő vállalatokat, és szakembereket.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.