2001. augusztus 6. 11:00

Vidéki székhelyű család pályakezdő puli kant keres házőrző-trainee programjára. A jelölt feladata lesz a territórium folyamatos jelölése, kapcsolattartás a környék kutyáival, postás ügyintézés, az idegenek elmarása és az ismerősök marasztalása. Munkájához gondozott környezetet, szálláslehetőséget, korlátlan étel-italfogyasztást, valamint végtelen szeretetet biztosítunk.

Amellett, hogy felelősségteljesen és kiválóan végzi feladatát, valamint megtanult fejelni és bújócskázni is, Csibész már régen kinőtte eredeti munkakörét. Ő lett a család szívsebésze. Ha a két közvetlen főnök (a bátyám a másik) nincs otthon, akkor Csibész enyhíti a hiány okozta fájdalmat, amit a falkavezér-igazgató (édesapám) és élelmezésügyi főelőadó (édesanyám) érez. Ha tulajdonosai közül bárki kissé ingerültebb a kelleténél, vagy éppen ingerszegénynek érzi a napját, akkor is Csibész a gyógyír. Ha valamelyik közvetlen főnök éppen a partnernők magas fluktuációja miatt bánkódik, akkor Csibész az, aki nemcsak az illető kezét, de a szíven ejtett sebet is nyalogatja.

Hozzánk tartozik, és nagyon sokkal tartozunk neki. Egyvalamivel legalábbis biztosan. Csibész felnőtt korú és minden értelemben véve teljes értékű Nagykutya lett, de magánélete mégsem mondható teljesnek. Ezen egyedülálló probléma megoldása érdekében újradolgoztuk kezdetleges kutyakölyök-toborzási stratégiánkat, és feladtunk egy hálás álláshirdetést az alábbi szöveggel:

"Vidéki székhelyű család pályakezdő puli szukát keres házőrző-trainee programjára. A jelölt feladata lesz a territórium folyamatos védelme, kapcsolattartás a környék kutyáival, postás ügyintézés, az idegenek elmarása és az ismerősök marasztalása.
Felelősségteljes munkájához gondozott környezetet, szálláslehetőséget, korlátlan étel-italfogyasztást, valamint végtelen szeretetet és egy szívsebész Csibészt biztosítunk."

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.