2002. április 10. 11:00

Az április végén induló, a www.coedu.hu cím alatt található portál szolgáltatáson keresztül több, elektronikus oktatással foglalkozó magyarországi szervezet elérhető lesz.

Az április végén induló, a www.coedu.hu cím alatt található portál szolgáltatáson keresztül több, elektronikus oktatással foglalkozó magyarországi szervezet elérhető lesz.

A portál közönségét tekintve a szakmai, az egyéni és vállalati felhasználókat kívánja megcélozni. A szolgáltatás nyújtotta online tanfolyamokra bárki jelentkezhet, a kurzusok bárhol és bármikor elérhetőek lesznek az interneten.

A portál már jelenleg is várja látogatóit, a tanfolyamok pedig április 30-tól érhetőek el.

A Portált a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága támogatta.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.