2002. április 10. 11:00

A Sunbooks Kft. vertikális elektronikus piactere lezárta első teljes üzleti évét.

A Sunbooks Kft. vertikális elektronikus piactere lezárta első teljes üzleti évét, a www. sunbooks.hu-t működtető vállalkozás fogyasztói áron 1,3 milliárd forint forgalmat ért el - számolt be közleményben a társaság. A b2b értékesítési rendszerben több mint 1 millió könyv kelt el, a Magyar Posta budaörsi raktárában levő 1,3 millió kötetnyi készlet értéke megközelíti a 2 milliárd forintot.

A Sunbooks rendszeréhez csatlakozó kereskedők internetes megbízásaik alapján díjtalanul házhoz szállítva kapják meg rendeléseiket, a vállalat jelenleg 643 kiadóval és 1209 eladási hellyel áll kapcsolatban. A Novotrade Rt. által 2000 augusztusában létrehozott Sunbooks Kft. az anyavállalat tavalyi számításai szerint legkorábban 2-3 év múlva lehet nyereséges. Tavaly augusztusban 474 kiadó és 878 kereskedő áll kapcsolatban a Sunbooks-rendszerrel, amelyen keresztül a könyvek mellett kazetta, CD, CD-ROM, videofilm, térkép és földgömb is rendelhető.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.