2002. április 11. 11:00

2002 első két hónapjában a kereskedelmi szálláshelyeken 480 ezer vendég 1,2 millió, a tavalyinál 2 százalékkal több vendégéjszakát töltött el.

A KSH jelentése szerint 2002 első két hónapjában a kereskedelmi szálláshelyeken 480 ezer vendég 1,2 millió, a tavalyinál 2 százalékkal több vendégéjszakát töltött el. A szállodák átlagos szobafoglaltsága 30 százalékos volt. A Magyar Nemzeti Bank előzetes fizetési mérleg adatai szerint az idegenforgalomból 434 millió euró, az előző év azonos idoszakához képest folyó áron 7 százalékkal kevesebb bevétel származott. Január-februárban a kereskedelmi szálláshelyeken regisztrált külföldi vendégek száma meghaladta a 194 ezret, az általuk eltöltött vendégéjszakák száma az 587 ezret. A vendégek száma 2, a vendégéjszakák száma 5 százalékkal növekedett a tavalyi év első két hónapjához képest.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.