TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A magyar közúti fuvarozóknak 2002 végéig kell teljesíteniük az európai uniós követelményeknek megfelelő szakmai és piacra jutási feltételeket, ami jelentősen csökkentheti a fuvarozó vállalkozások számát - mondta Szilágyi Miklós, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium főosztályvezető-helyettese.

Az országban jelenleg 27 ezer fuvarozó vállalkozás működik. A Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége által rendezett konferencián a főosztályvezető-helyettes közölte: jövőre csak akkor működhet egy fuvarozó vállalkozás, ha teher-gépjárművenként 2,5 millió forint tőkeerőt és egy EU szakmai képesítéssel rendelkező alkalmazottat igazolni tud. Hozzátette: a szállítmányozók tevékenységi feltételeit az unióhoz hasonlóan továbbra sem szabályozza önálló rendelkezés Magyarországon, azt továbbra is a Polgári törvénykönyv keretei határozzák meg.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.