2002. április 11. 11:00

Az idén mintegy ötven cég ezer állásajánlatából válogathatnak a diákok a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen (BKÁÉ) szerdán megkezdodött kétnapos üzleti állásbörzén.

A KarrierExpo 2002 nevu rendezvényt szervező BKÁE Karrier Iroda tájékoztatása szerint az állásbörze arra ad elsősorban lehetőséget, hogy a cégek és az ország egész területéről érkező főiskolai, egyetemi végzős hallgatók könnyebben ismerjék meg a munkaerőpiac igényeit.
Az állásbörze főként a közgazdasággal, pénzüggyel, informatikával, marketinggel és logisztikával foglalkozó diákoknak kíván segítséget nyújtani a megfelelő állás megtalálásához.
A szervezők közlése szerint az idei rendezvényre az eddigi években tapasztalt 3.000-3.500 látogató csaknem duplája jelezte részvételét.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.