2002. április 11. 11:00

Az idén mintegy ötven cég ezer állásajánlatából válogathatnak a diákok a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen (BKÁÉ) szerdán megkezdodött kétnapos üzleti állásbörzén.

A KarrierExpo 2002 nevu rendezvényt szervező BKÁE Karrier Iroda tájékoztatása szerint az állásbörze arra ad elsősorban lehetőséget, hogy a cégek és az ország egész területéről érkező főiskolai, egyetemi végzős hallgatók könnyebben ismerjék meg a munkaerőpiac igényeit.
Az állásbörze főként a közgazdasággal, pénzüggyel, informatikával, marketinggel és logisztikával foglalkozó diákoknak kíván segítséget nyújtani a megfelelő állás megtalálásához.
A szervezők közlése szerint az idei rendezvényre az eddigi években tapasztalt 3.000-3.500 látogató csaknem duplája jelezte részvételét.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.