1p

Lantos Csaba közgazdász-szociológus lehet a jövő januártól megalakuló Nemzeti Közlekedési Holding vezetője - írja a Vasárnapi Hírek.

A hetilap emlékeztet: a kormányzati tervek szerint a holdingba tömörítik majd a Volán-vállalatokat és a MÁV-ot, valamint - Orbán Viktor miniszterelnök megfogalmazása szerint - "kialakítják a BKV-val való együttműködés mindkét felet kielégítő módozatát".

Lantos Csaba korábban a CA-IB vezérigazgatója, majd az OTP vezérigazgató-helyettese volt, ma saját vállalkozást vezet. Emellett több cég igazgatóságának (it), felügyelőbizottságának (fb) tagja, illetve elnöke, köztük az FHB Jelzálog Nyrt. fb-elnöke, a MÁV-nál fb-tag, a Mol Energiakereskedő Zrt. igazgatósági elnöke, a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nél fb-elnök és a Richter Gedeon Nyrt.nál it-tag. A lap megjegyzi azt is, hogy Lantos Csaba a Széll Kálmán Alapítvány tagja.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!