<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Lantos Csaba közgazdász-szociológus lehet a jövő januártól megalakuló Nemzeti Közlekedési Holding vezetője - írja a Vasárnapi Hírek.

A hetilap emlékeztet: a kormányzati tervek szerint a holdingba tömörítik majd a Volán-vállalatokat és a MÁV-ot, valamint - Orbán Viktor miniszterelnök megfogalmazása szerint - "kialakítják a BKV-val való együttműködés mindkét felet kielégítő módozatát".

Lantos Csaba korábban a CA-IB vezérigazgatója, majd az OTP vezérigazgató-helyettese volt, ma saját vállalkozást vezet. Emellett több cég igazgatóságának (it), felügyelőbizottságának (fb) tagja, illetve elnöke, köztük az FHB Jelzálog Nyrt. fb-elnöke, a MÁV-nál fb-tag, a Mol Energiakereskedő Zrt. igazgatósági elnöke, a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nél fb-elnök és a Richter Gedeon Nyrt.nál it-tag. A lap megjegyzi azt is, hogy Lantos Csaba a Széll Kálmán Alapítvány tagja.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.