1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Novemberről márciusra módosította PlayStation3 (PS3) játékkonzoljának európai bevezetését a Sony egy fontos alkatrész hiánya miatt. A cég ezzel lemarad a karácsonyi vásárlási szezonról.

A Sony így már másodszor halasztja el új játékgépének piacra dobását, először 2006 tavaszáról őszére tolta a megjelentetést. A késés azt jelenti, hogy a PS3 a Microsoft és a Nintendo üdvöskéjétől (Xbox 360 illetve Wii) jócskán lemaradva kerül a boltok polcaira, ami nagy hátrányt jelenthet a csaknem harmincmilliárd dolláros konzolpiacon - közli a Reuters.

A világ második legnagyobb elektronikai gyártójának számító Sonyra egyébként mostanában igencsak rájár a rúd, nemrég mintegy hatmillió Dell és Apple laptopokba szerelt akkumulátort kényszerült visszahívni meghibásodás és tűzveszély miatt - írta korábban az mfor.hu.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!