2001. november 14. 11:00

Heit Gábor, az ÁB-Aegon Általános Biztosító Rt. korábbi humánpolitikai és PR-igazgatója, az év eleje óta saját vállalkozásba volt kénytelen fogni.

  • Mennyire állták az emberi, baráti kapcsolatok a töréspróbát?


  • Vannak széknek szóló emlékeim is, amelyek a pozícióm megszűnte után nem működtek, de vannak ellenkező természetű tapasztalataim is. Mindazonáltal úgy gondolom, székben ülve könnyebb tárgyalni, súlyosabb az ember. Kis cégnél inkább a tevékenység, illetve a személyiség a meghatározó, ezzel kapcsolatban nagy meglepetés nem ért.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.