2016. szeptember 29. 19:34

Az elmúlt hetek egyik kiemelkedő tech-híre volt a felrobbanó Samsung Galaxy Note 7, melyeket a gyártó már gőzerővel cserél. Most azonban kiderült, újabb termékük lehet robbanásveszélyes.

Az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság adott ki figyelmeztetést a Samsung mosógépeivel kapcsolatban. Tájékoztatásuk szerint már több amerikai felhasználó is gondokra panaszkodott, ezt követően pedig a Samsung is elismerte, hogy baj lehet néhány felültöltős mosógéppel.

A jelenlegi információk szerint a 2011 március és 2016 április között gyártott gépek lehetnek problémásak. Az érintett gépek motorjai ugyanis egyszerűen nem bírják a nehéz mosnivalók közben keletkező erős rezgést és felrobbannak. A Samsung közlése szerint "személyi sérülést vagy vagyoni kárt" okozhatnak a gépek. Azt ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy az eddig felrobbant mosógépek is hosszú időn keresztül normálisan működtek.

Azt, hogy esetleg az Ön berendezése is érintett-e, a gép hátuljára ragasztott matricán szereplő sorozatszám (serial no.) segítségével ellenőrizheti ezen az oldalon.

Az Apple újdonságával egyelőre nincsenek gondok

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.