2016. szeptember 29. 19:34

Az elmúlt hetek egyik kiemelkedő tech-híre volt a felrobbanó Samsung Galaxy Note 7, melyeket a gyártó már gőzerővel cserél. Most azonban kiderült, újabb termékük lehet robbanásveszélyes.

Az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság adott ki figyelmeztetést a Samsung mosógépeivel kapcsolatban. Tájékoztatásuk szerint már több amerikai felhasználó is gondokra panaszkodott, ezt követően pedig a Samsung is elismerte, hogy baj lehet néhány felültöltős mosógéppel.

A jelenlegi információk szerint a 2011 március és 2016 április között gyártott gépek lehetnek problémásak. Az érintett gépek motorjai ugyanis egyszerűen nem bírják a nehéz mosnivalók közben keletkező erős rezgést és felrobbannak. A Samsung közlése szerint "személyi sérülést vagy vagyoni kárt" okozhatnak a gépek. Azt ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy az eddig felrobbant mosógépek is hosszú időn keresztül normálisan működtek.

Azt, hogy esetleg az Ön berendezése is érintett-e, a gép hátuljára ragasztott matricán szereplő sorozatszám (serial no.) segítségével ellenőrizheti ezen az oldalon.

Az Apple újdonságával egyelőre nincsenek gondok

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.