1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nyolcszázmillió dolláros hajtómű-megrendelést kapott a világ egyik vezető repülőgép-bérbeadó társaságától, az International Lease Finance Corporationtól (ILFC) a Rolls-Royce.

A vevő cég húsz pár Trent XWB motort rendelt a gyártótól, amelyekkel később húsz Airbus A350-es utasszállító repülőgépet kíván meghajtani - írja a BBC News. A Rolls-Royce vezérigazgatója, Sir John Rose igen jelentősként jellemezte a Trent hajtómű legújabb változatára kapott megrendelést.

Az amerikai központú ILFC - amely a világ legnagyobb légitársaságai közül többnek is bérbe ad gépeket - jelenleg hatvanegy Rolls-Royce hajtotta repülőt birtokol. A legfrissebb megrendelést 2014-től szállítja majd le a gyártó.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!