2009. július 13. 13:51

A média és fesztiválbiznisz felé fordult econet.hu számára nagy megkönnyebbülést jelenthet, hogy a VOLT után a Balaton Sound is jól muzsikált. A Zamárdiban tartott rendezvény 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt.

A 2009-ben 3. alkalommal megrendezett Balaton Sound fesztivál az első számítások szerint - a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb -, 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt. Az econet.hu 26 százalékos érdekeltségében lévő Sziget Kft. által megrendezett zamárdi Balaton Sound sikere - az eredményes soproni VOLT Fesztivált követően - azt mutatja, hogy a nyári fesztiválozási kedvet egyelőre nem vetették vissza a kedvezőtlen gazdasági folyamatok.

Az econet.hu 26 százalékos érdekeltségében lévő Sziget Kft. által megrendezett zamárdi Balaton Sound-ot követő első számítások szerint a rendezvény - a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb - 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt. Az eredmény ötven százaléka járul majd hozzá a Sziget Kft. idei eredményességéhez.

A 2009-ben 3. alkalommal megrendezett Balaton Sound sikere - amely egy héttel követte a 70 millió forintot meghaladó eredményességű soproni VOLT Fesztivált - egyrészt azt mutatja, hogy a nyári fesztiválozási kedvet egyelőre nem vetették vissza a kedvezőtlen gazdasági folyamatok, másrészt a rendezvény professzionális megszervezése és lebonyolítása a Sziget Kft. szakmai és pénzügyi stábjának eredményes munkáját dicséri.

A Balaton Sound és az egy héttel korábbi VOLT Fesztivál sikeres lebonyolítása megerősíti az econet.hu átalakított Sziget Kft. kivásárlási programjának - a két említett rendezvény teljes bevonásával a legerősebb három magyar fesztiválpiaci brand megszerzése - megalapozottságát.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.