TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. május 20. 12:59

Kovács Domonkos áprilisban csatlakozott a Deloitte Magyarország Pénzügyi Tanácsadás Üzletágának csapatához. A szakértő feladata a Deloitte-nál mindenekelőtt a tanácsadócég Valuation and Modeling (vállalatértékelés és pénzügyi modellezés) szolgáltatási üzletágának hazai irányítása, és folyamatos fejlesztése lesz.

Kovács Domonkos

Kovács Domonkos az egyetem elvégzése után a befektetési banki tevékenységet végző CAIB Értékpapír Rt.-nél helyezkedett el, ahol a legfontosabb feladatai közé a vállalat-egyesülésekhez, felvásárlásokhoz és nyilvános ajánlattétellel járó ügyletek előkészítéséhez kapcsolódó értékelési szolgáltatások tartoztak.

Kovács a CAIB-nál eltöltött hét év alatt részt vett több, összetett vállalatértékelési megbízással összefüggő munkában, és itt ismerkedett meg közelebbről a technológia, média és telekommunikációs szektor cégeinek működésével is. Rövid idő alatt területe elismert iparági szakértőjévé vált, 1998-ban pedig kinevezték a CAIB vállalatértékelési igazgatójává, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Kovács Domonkos ezt követően a Wallis Csoportnál folytatta pályafutását, ahol nyolc évet töltött.  Kezdetben vállalatértékelési igazgatóként, majd csoport-kontrolling igazgatóként erősítette a Wallis csapatát.

A szakértő elsősorban a Wallis Csoporthoz tartozó vállalatok pénzügyi monitoringgal, stratégiai tervezéssel és éves operatív tervezéssel összefüggő feladataiért felelt. Továbbá irányítása alá tartozott a Wallis Csoport akvizíciós stratégiájához kapcsolódó vállalatértékelési és befektetés-elemzői tevékenység is.

Kovács Domonkos áprilisban érkezett a Deloitte-hoz, ahol a Deloitte Magyarország Pénzügyi Tanácsadás Üzletágának a „Valuation and Modeling” területét igazgatja. Kovács Domonkos feladata a Deloitte már meglévő vállalatértékelési és összetett pénzügyi modellezési szolgáltatásának kézbe vétele és annak önálló szolgáltatási területként való folyamatos fejlesztése.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.