<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kovács Domonkos áprilisban csatlakozott a Deloitte Magyarország Pénzügyi Tanácsadás Üzletágának csapatához. A szakértő feladata a Deloitte-nál mindenekelőtt a tanácsadócég Valuation and Modeling (vállalatértékelés és pénzügyi modellezés) szolgáltatási üzletágának hazai irányítása, és folyamatos fejlesztése lesz.

Kovács Domonkos

Kovács Domonkos az egyetem elvégzése után a befektetési banki tevékenységet végző CAIB Értékpapír Rt.-nél helyezkedett el, ahol a legfontosabb feladatai közé a vállalat-egyesülésekhez, felvásárlásokhoz és nyilvános ajánlattétellel járó ügyletek előkészítéséhez kapcsolódó értékelési szolgáltatások tartoztak.

Kovács a CAIB-nál eltöltött hét év alatt részt vett több, összetett vállalatértékelési megbízással összefüggő munkában, és itt ismerkedett meg közelebbről a technológia, média és telekommunikációs szektor cégeinek működésével is. Rövid idő alatt területe elismert iparági szakértőjévé vált, 1998-ban pedig kinevezték a CAIB vállalatértékelési igazgatójává, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Kovács Domonkos ezt követően a Wallis Csoportnál folytatta pályafutását, ahol nyolc évet töltött.  Kezdetben vállalatértékelési igazgatóként, majd csoport-kontrolling igazgatóként erősítette a Wallis csapatát.

A szakértő elsősorban a Wallis Csoporthoz tartozó vállalatok pénzügyi monitoringgal, stratégiai tervezéssel és éves operatív tervezéssel összefüggő feladataiért felelt. Továbbá irányítása alá tartozott a Wallis Csoport akvizíciós stratégiájához kapcsolódó vállalatértékelési és befektetés-elemzői tevékenység is.

Kovács Domonkos áprilisban érkezett a Deloitte-hoz, ahol a Deloitte Magyarország Pénzügyi Tanácsadás Üzletágának a „Valuation and Modeling” területét igazgatja. Kovács Domonkos feladata a Deloitte már meglévő vállalatértékelési és összetett pénzügyi modellezési szolgáltatásának kézbe vétele és annak önálló szolgáltatási területként való folyamatos fejlesztése.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.