2008. május 20. 12:59

Kovács Domonkos áprilisban csatlakozott a Deloitte Magyarország Pénzügyi Tanácsadás Üzletágának csapatához. A szakértő feladata a Deloitte-nál mindenekelőtt a tanácsadócég Valuation and Modeling (vállalatértékelés és pénzügyi modellezés) szolgáltatási üzletágának hazai irányítása, és folyamatos fejlesztése lesz.

Kovács Domonkos

Kovács Domonkos az egyetem elvégzése után a befektetési banki tevékenységet végző CAIB Értékpapír Rt.-nél helyezkedett el, ahol a legfontosabb feladatai közé a vállalat-egyesülésekhez, felvásárlásokhoz és nyilvános ajánlattétellel járó ügyletek előkészítéséhez kapcsolódó értékelési szolgáltatások tartoztak.

Kovács a CAIB-nál eltöltött hét év alatt részt vett több, összetett vállalatértékelési megbízással összefüggő munkában, és itt ismerkedett meg közelebbről a technológia, média és telekommunikációs szektor cégeinek működésével is. Rövid idő alatt területe elismert iparági szakértőjévé vált, 1998-ban pedig kinevezték a CAIB vállalatértékelési igazgatójává, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Kovács Domonkos ezt követően a Wallis Csoportnál folytatta pályafutását, ahol nyolc évet töltött.  Kezdetben vállalatértékelési igazgatóként, majd csoport-kontrolling igazgatóként erősítette a Wallis csapatát.

A szakértő elsősorban a Wallis Csoporthoz tartozó vállalatok pénzügyi monitoringgal, stratégiai tervezéssel és éves operatív tervezéssel összefüggő feladataiért felelt. Továbbá irányítása alá tartozott a Wallis Csoport akvizíciós stratégiájához kapcsolódó vállalatértékelési és befektetés-elemzői tevékenység is.

Kovács Domonkos áprilisban érkezett a Deloitte-hoz, ahol a Deloitte Magyarország Pénzügyi Tanácsadás Üzletágának a „Valuation and Modeling” területét igazgatja. Kovács Domonkos feladata a Deloitte már meglévő vállalatértékelési és összetett pénzügyi modellezési szolgáltatásának kézbe vétele és annak önálló szolgáltatási területként való folyamatos fejlesztése.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.