2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Fénytechnológiai forradalom.

Ahogy a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás a szemünk előtt fejlődik szinte követhetetlen sebességgel, ezek úgy járulnak hozzá a LED fal piacának növekedéséhez is. Ez a technológia már így is rengeteg módon hasznosítható, de a fejlődés csak tovább szélesíti a repertoárt. A kültéri videófalak nem csak a közlekedésben, reklámtáblákként, de tereptárgyakként is használják, rendezvények, nagyobb események nélkülözhetetlen kiegészítői. Emellett a beltéri ledfalak a konferenciák, tárgyalások, mozik vagy házimozik szükséges elemei. Arról nem is szólva, hogy a marketingipar mellett a filmiparban is milyen növekvő tendenciát mutat a ledfalak használata.

Miért olyan népszerű?

Minél nagyobb a képernyő, annál jobban mutat rajta a tartalom. Ez a tény tökéletesen kedvez a LED falak iparágának, hiszen ezek a könnyen alakítható, szabadon formálható falak a lehető legideálisabbak a jóminőségű kép közvetítésére. Akár kiállításokon, konferenciákon, oktatási intézményekben, szállodákban vagy kiskereskedelmi üzletekben szeretne egy vállalkozás reklámozni, terméket bemutatni, a ledfalnál keresve sem talál jobb megoldást – de ennek felismeréséhez elég körülnézni a környezetünkben.

Az elmúlt évek történéseinek köszönhetően a virtuális világ még csábítóbbá, még népszerűbbé vált. Ami évtizedekkel ezelőtt még futurisztikus őrületnek számított, ma már a hétköznapok része. Az elmúlt években megtapasztalhattuk, hogy milyen nem jelen lenni az oktatásban, bizonyos rendezvényeken, amik szintén segítették a LED falak előretörését, hiszen ezeknek a videófalaknak köszönhetően akár határokon túl is jelen lehetnek nagyobb tömegek olyan rendezvényeken, amiken személyesen nem tudnak részt venni.

Míg a vállalkozások aggódnak a LED falak beszerzésének súlyos költségei miatt, ezzel a technológiával rövid idő alatt elérhető látványos fejlődés várható, de nem csak jelenleg jó befektetés, hiszen az egyre szélesebb körben való terjedéssel egyre megfizethetőbbé is válik.

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!