3p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Van, aki a legjobbat, megint más a legkönnyebbet keresi. Viszont sokan vágynak némi izgalomra, kihívásra, vagyis nem érik be kevesebbel a legérdekesebbnél. Így aztán összegyűjtöttük azokat a sportágakat, amiket űzve az unalom garantáltan száműzhető!

A síelésen túl is van élet?

Így igaz! Bár meg kell hagyni, hogy azoknak, akik még soha nem álltak lécre, meglehet pont a síelés hozza el a várva várt érdekességet. De vegyük úgy, hogy a léceken sikláson túli lehetőségek azok, amik igazán érdekfeszítőek. Nos, a https://sportano.hu/ oldalon akad egy-két roppantul izgalmas és a legkevésbé sem mindennapi ötlet. Kétségtelenül ebbe a kategóriába tartozik a sífutás. Semmiképpen sem való mindenkinek, eléggé hajmeresztő élmény, és igazság szerint előképzettséget is követel, de a végeredmény borítékolhatóan szórakoztató.

A szánkózást is megéri újragondolni, mert a gyermekkorból fennmaradt emlékek valószínűleg köszönő viszonyban sincsenek azzal, ami aktuálisan ezt a sportágat jellemzi. Elég csak végignézni egy hivatalos versenyt, és máris helyére kerülhet, hogy mit jelent lecsúszni egy meredélyen.

Mi van akkor, ha nincs mód új készségek elsajátítására?

Előfordulhat, hogy ugyan a vágy adott a tanuláshoz, viszont az egyéb körülmények nem támogatják ezt az utat. Akkor sem érdemes kétségbe esni, mert mindig akad optimális megoldás. Például a jelenlegi tudás elmélyítése, további fejlesztése. A síelés, vagy a korcsolyázás, esetleg a snowboard nem azon sportok közé tartoznak, amik egy idő után unalmasak, túlzottan jól kiismerhetőek. Mivel a pályák, valamint az egyéb környezeti tényezők nagyban befolyásolják a hangulatot és a megélések milyenségét. Úgyhogy mindig van hova tovább, mindig akadnak új felfedezni való területek, ha adott az elszánás, akkor semmi sem akadályozhatja meg a továbblépést és a fejlődést.

Mi újság a teljesen kezdőkkel?

Akik még soha, de tényleg soha nem vetették bele magukat a hóba sportolás céljából, biztos, hogy a snowboardot, valamint a sízést kellően érdekesnek ítélik, a korcsolyázással egyetemben. Utóbbi az egyik legkönnyebben gyakorolható, egyúttal megtanulható sportág, hiszen a legtöbb nagyváros üzemeltet jégcsarnokot, ahol ráadásul még korcsolya is bérelhető. A https://sportano.hu/teli-sportok oldalról természetesen saját felszerelés is beszerezhető, amikor már elérkezik erre az idő. De kezdőként érdemes előbb kipróbálni a valóságban, a gyakorlatban, hogy mi az, ami tényleg szimpatikus, vonzó, és mi az, ami képeken, meg videókon kifejezetten jól mutat, de személyesen nem nyerő.

Egy biztos: ha a tél iránti szeretet megvan, mert azért ez is kitétel, akkor téli ruházattal célszerű a gardróbot gazdagítani. A funkcionális ruhadarabok kellően védenek a zimankóval szemben, ami még egy egyszerű korcsolyázásnál is tagokat átfagyasztó lehet, viszont még hosszabb távon ez fokozódhat. Csalókának tűnik egyébként, mert ahogy az ember mozog, nem érezni olyan rettenetesnek a hideget, de ettől még a fagyási sérülések könnyen begyűjthetőek, azaz ezt a kicsit sem vonzó forgatókönyvet jobb mellőzni. Később pedig, ha letisztult a kép, és megmutatkozott az irány, akkor a specifikus felszerelések is pillanatok alatt megvásárolhatóak.

Szponzorált cikk

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!