TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Amennyiben a Dolphin E10 medencerobotot engedjük dolgozni a medencénk környezetében, akkor nemsokára szennyeződésektől és homoktól mentes felületet fogunk látni. A cikkben azt igyekszünk alátámasztani, hogy ez miként is valósulhat meg.

Vagyis kiemeljük a Dolphin E10 medencerobot hozzáadott értékét annak kapcsán, hogy az általunk előszeretettel használt medence tisztán tartása biztosított legyen.

Sok szerencsét, ha a medencébe lerakódott szennyeződéseket hagyományosan akarjuk eltávolítani

Az a helyzet, hogy a medence felületének a tisztán tartása bizony egy rendszeresen megoldásra váró probléma. Ott van ugyanis a homok, a különféle levelek vagy fűszálak, az egészen apró szemcséjű szennyeződésekről már nem is beszélve.

Embert próbáló feladat lesz, ha ezeket a nemkívánatos elemeket a hagyományos módszerek alkalmazásán keresztül akarjuk eltávolítani. Kőkemény szenvedés árán sem boldogulunk majd teljes mértékben, ráadásul pár hét múlva a medence ugyanolyan koszos lesz megint. Ennél hatékonyabb megoldás szükséges.

Dolphin E10 medencerobottal az egészen finom szennyeződések ellen

Ahogyan arra már utaltunk, a nagyobb szemcséjű szennyeződésekkel nem olyan nehéz boldogulni a medencetisztításnál. Az igazi titok az apró szemcséjű homok és kosz eltávolítása kapcsán szükséges. Merthogy elképesztően illúzióromboló, amikor a lábfejünkkel érezzük a víz alján megálló homokot.

Mit lehet tenni a homok és a kosz ellen? Az első és legfontosabb, hogy a rétegekben álló szennyeződést valahogy sikerüljön felszedni a felületről. Ez egyébként rendszerint nem is szokott komolyabb nehézségeket okozni. Az igazi tudomány ott kezdődik, hogy maga a szűrés is sikerüljön. Itt jelentkeznek a modern medencerobot komoly használatának az előnyei.

A legjobb pedig az, hogy maga a művelet a részünkről nem igényel fizikai erőkifejtést. Csak hagyni kell, hogy a készülék szépen tegye a dolgát, és a medence nemsokára megszépülhet.

Hiteles vásárlói visszajelzések, aláhúzva a Dolphin E10 medencerobot hatékonyságát

Nincs is annál hitelesebb adat, mint amikor a készülék egy-egy felhasználója számol be a tapasztalatairól. A Dolphin E10 medencerobot eredményessége kapcsán rendre azt szokták kiemelni, hogy a medence aljára leülő homokkal szemben is kellően hatékony.

Merthogy a hagyományos porszívók ezt a homokot legfeljebb csak felkavarni tudják, utána viszont nem történik több. A Dolphin E10 medencerobot hozzáadott értéke abban rejlik, hogy a segítségével nemcsak a homok felkavarása, hanem a szűrése is megtörténik.

Persze az semmiképp nem árt, ha a készüléket egymás után több nap is bevetjük. Így végig tud menni a medence egész felületén, hogy az végre rendesen megtisztuljon. Akár nyugodtan magára is hagyhatjuk munka közben, hiszen hiba nélkül tenni fogja a dolgát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.