<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Közel 2 milliárd forintból bővítette gyártócsarnokát a Kravtex-Kühne csoport.

A Nagyvállalati Beruházási Támogatással a kormány összesen 470 millió forinttal segítette a magyar buszgyár közel 2 milliárd forintos fejlesztését - mondta a Varga Mihály a Kravtex-Kühne csoport gyártócsarnokának átadásán Mosonmagyaróváron a tárca közleménye szerint. 

Varga Mihály pénzügyminiszter, Nagy István agrárminiszter és Krankovics István ügyvezető igazgató a Kravtex-Kühne csoport mosonmagyaróvári, 4 ezer négyzetméteres új gyártócsarnokának átadásán. Fotó: MTI/Krizsán CsabaVarga Mihály pénzügyminiszter, Nagy István agrárminiszter és Krankovics István ügyvezető igazgató a Kravtex-Kühne csoport mosonmagyaróvári, 4 ezer négyzetméteres új gyártócsarnokának átadásán. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A pénzügyminiszter emlékeztetett: már több mint 2200 olyan autóbusz van forgalomban Magyarországon, amelyek a Kravtex-Kühne csoport gyáraiban készültek, míg a mostani fejlesztés eredményeként évente 1000 busz előállítására lesz képes a vállalat.

A Nagyvállalati Beruházás Támogatás a kormány legsikeresebb beruházásösztönző programja, amelynek révén 2015 óta 572 milliárd forintnyi beruházás valósult meg és 4000 munkahely jött létre.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.