3p

Ha erre a három szóra felkaptad a fejed, akkor valószínűleg neked szól az írásunk! Akadnak ugyanis olyan emberek, akik akár még egy panellakást is képesek elegánssá, fényűzővé és pompássá varázsolni! Te is közéjük tartozol?

Persze nem kötelező, hogy egy kis lakásban élj, hiszen minél nagyobb a tered, annál jobban fogsz tudni sikkes és dekoratív enteriőröket teremteni. Ehhez azonban mindenképpen szükséged lesz a Wallmaxx Tapéta Webáruház City Glow kollekciójára, amely sziporkázó fényjátékának köszönhetően valóban extravagáns és egyedi otthont teremt majd a számodra.

Mitől olyan sugárzó ez a tapétakollekció?

Ha szétnézel az imént említett webáruház csillogó tapétái között, akkor bizony látni fogod, hogy nem véletlenül hívjuk fényűzőnek ezeket a darabokat. A káprázatos fényjátékhoz ideális alapot teremtettek ugyanis a kollekció megálmodói és megalkotói, így a tapéták a textúrájukat tekintve nem egy síkban mozognak, és a csillámos mintákat, ha megvilágítja a kintről beeső fény, igazán varázslatos fényjáték borítja be.

Természetesen többféle színben és mintában is kaphatóak ezek a különleges tapéták, így mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb variációkat. Éppen ezért nem pusztán a klasszikus stílus követői érezhetik magukénak ezt a kollekciót, hanem gyakorlatilag bárki.

A nonfiguratív minták, a geometriai formák, az izgalmas vonalak és a pazar virágok igazán izgalmas enteriőröket tudnak létrehozni.

Hogyan gazdálkodj okosan?

Fontos ugyanakkor kitérni arra is, hogy mennyire ildomos használni ezeket a nem túl hétköznapi és rendkívül figyelemfelkeltő darabokat.

A kis tereket ugyanis kíméletlenül agyonnyomják, így kapásból ellenkező hatást érsz el vele.

Ha viszont nagy tér áll a rendelkezésedre, akkor bátran játszhatsz a színekkel, mintákkal, bár ott is ügyelni kell arra, hogy meglegyen az ideális egyensúly és harmónia. Ezt persze a színeknek köszönheted majd, így mindenképpen érdemes rászánni az időt arra, hogy alaposan végignézd a színek teljes skáláját.

Ha ezekre sikerül odafigyelni, akkor olyan otthont teremthetsz - élj bárhol is -, ahova élmény lesz nap mint nap hazatérni.

Legyenek ideálisak a feltételek!

Hiába az impozáns és látványos tapéta, ha az otthoni körülmények egyáltalán nem ideálisak ahhoz, hogy ilyen különlegesség díszítse a falat. Hogy mire gondolunk?

Többek között arra, hogy nem biztos, hogy kisgyermekes családoknak érdemes ezekbe a változatokba invesztálni, hiszen az apró gyerekkezek bizony elég pajkosak tudnak lenni. Érdemes ezért inkább addig lemosható tapétát választani, amíg meg nem nőnek annyira, hogy tudják, az étel a tányérra, a filc a füzetbe, a krém a kézre való.

Azonban ha esetedben szó sincs ilyesmiről, akkor máris mehetsz a Wallmaxx Tapéta Webáruházba, hogy megtaláld a számodra ideális, látványos darabot!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!