2020. március 24. 16:09
mfor.hu

A légitársaság mai bejelentése alapján március 24. után lényegében leáll a teljes flotta, a várhatóan júniusig.
 

A vállalat a drasztikus lépés indokaként az országok által bevezetett, „eddig példátlan” repülési korlátozásokat nevezte meg. Michael O’Leary a Ryanair vezérigazgatója elmondta:

„Jelenleg úgy számolunk, hogy sem áprilisban, sem májusban nem repülünk majd, de minden azon múlik, hogy a (brit) kormány mit javasol. Mindenképpen be fogjuk tartani az előírásokat.”

A fapados társaság ugyanakkor kiemelte, hogy továbbra is készen állnak vészhelyzeti utasszállító járatok biztosítására, valamint élelmiszer, és gyógyszer szállítmányozásban is segítenek majd, megtartva együttműködéseiket a kontinens kormányzataival.

Azon utasok, akiket érint a társaság mostani döntése, a következő két hétben kapnak értesítést arról, hogy mi lesz a megvásárolt jegyekkel – írja az Independent.

A Wizz Air hasonló döntéséről korábban ebben a cikkünkben írtunk. >>>

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.