2019. április 27. 13:47
mfor.hu

Létezik olyan kezelés, amely keringésjavító hatással bír. Ez magával vonzza az anyagcsere-folyamatok élénkítését, a véráramlás felpezsdítését, és az immunrendszerre is jó hatást gyakorol. Ezek röviden a Bemer speciális mágnes- és fényterápiás kezelések pozitív tapasztalatai.

Ha az ember által generált mesterséges mezőket vesszük alapul, azok között is van olyan, amit hasznosítani tud az emberi szervezet, és van, ami kifejezetten káros. A mágneses tér terápiás hatását bizonyították az évtizedek alatt, vagyis elismert fájdalomcsillapító és gyógyulást gyorsító tulajdonsága van. Sok olyan krónikus panaszt szüntet meg, mint az izommerevség, ízületi fájdalom, migrénes fájdalom csillapítása.

Szintén bizonyítottan pozitív hatása van a fényterápiának. Azt már az orvostudomány is elismeri, hogy az emberi szervezetnek szüksége van napfényre, hogy a szervezetben lejátszódó folyamatok a maguk normális ütemében haladjanak. Napfény hatására kevesebb stresszhormon termelődik, nagyobb az A- és D-vitamin szintézise, nagyobb a szervezet ellenálló-képessége az egyes betegségekkel szemben, nincs depresszió.

A Bemer 3000 SLT Plus

Egy olyan innovációról van szó, amely ötvözi a mágnes- és a fényterápia adta előnyöket, az emberi szervezetet támogatja, hogy az öngyógyítás folyamatára lépjen. Sejtszinten serkenti az anyagcsere-folyamatokat, mert ha már a sejtek anyagcseréje megfelelően működik, akkor a szervezet is az egészség ösvényére lép.

A Bemer-terápia annak köszönheti a hatékonyságát, hogy mágneses ereje megegyezik a Földével. Ettől azonban nem kell megijedni, hiszen testünk hozzá van szokva. A kezelés a mikrokeringést serkenti, két percnyi Bemer után 24%-kal javul! Fontos tudni, hogy a mikrokeringés a vérkeringés legfontosabb része, a hajszálereken keresztül szállítja a szervezet a vért az egyes szerveknek. Ha zavar keletkezik ebben a rendszerben, az azonnal kihathat az egészségi állapotunkra, és betegségek kialakulásához vezethet.

A terápiának nincsenek mellékhatásai, és gyógyszeres kezelés mellé is igénybe vehető, sőt, kifejezetten hatékony abban, hogy a hatóanyagokat eljuttassa a megfelelő szövetekhez.

Bemer terápiával besegíthet az olyan betegségek gyógyulási folyamatába, mint például a(z):

 • Allergia és asztma

 • Bőrbetegségek

 • Cukorbetegség, érszűkület, sebek, fekélyek

 • Mozgásszervi megbetegedések

 • Fejfájás, migrén

 • Fog- és ínybetegségek

 • Hiperaktivitás

 • Immunrendszer erősítés

 • Fájdalomérzet csillapítása

 • Keringési problémák

 • Menstruációs zavarok

 • Potencia zavarok

A Rofé Naturale Egészségközpontban igénybe vehető BEMER-terápia kiváló kiegészítője lehet a betegsége kezelésének. A kezelés megkezdése előtt ismertetésre kerülnek az ellenjavallatok is, így személyre szabottan felmérhető, hogy rejt-e kockázatot az Ön számára.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.