TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Egy rutinos, komoly referenciával rendelkező csapat nyerte el a megbízást.

Mint minden munkahelyen, a paksi atomerőmű új blokkjainak építésére létrehozott cégnél is jól jön néha kibeszélni a munkahelyi feszültségeket kötetlen keretek közt.

Nem a méret számít, hanem az elszántság (képünk illusztráció) Nem a méret számít, hanem az elszántság (képünk illusztráció)

Erre tökéletesen alkalmasak az úgynevezett csapatépítő tréningek, ahol a kollégák minden, a munkájukkal kapcsolatos dolgaikat át tudják beszélni, egyben fel tudnak készülni az új feladatokra. Nem beszélve az általában leginkább várt, a hivatalos részt követő lazább programokról, amikor némi ital is segít megértőbbé válni a mások bajai iránt.

Ilyen összetartást nem nélkülözhetnek a Paks II Zrt.-nél sem, mint az kiderül a honlapjukra feltöltött legfrissebb szerződésből. A cég az ESC Club Kft.-vel kötött keretszerződést a Paks II Zrt. munkaerő állománya részére csapatépítő tréning lebonyolítására "a társasági és szervezeti adottságok figyelembe vételével" 2019-re. Hogy az általunk idézőjelbe helyezett kitétel mit fed, az nem derül ki a tájékoztatásból.

Erre a feladatra 17 850 000 forintot költ az atomcég. A szerződés határideje 2019. június 30.

Az ESC egy 2012-ben bejegyzett, 2018 óta gárdonyi szélhelyű cég, melynek főtevékenysége "egyéb sporttevékenység". Ez alapján mozgalmas csapatépítő tréning vár a Paks II Zrt. alkalmazottjaira. A tréninget tartó vállalkozás 2017-ben 26,9 millió forint nettó értékesítési árbevételt ért el, adózott eredménye 11,3 millió forint lett.

Bár a beszerzésen nyertes cég kilenc éves múltra tekint vissza, a mögötte álló tulajdonosoknak komoly tapasztalataik vannak a csapatépítő tréningek terén, már a kilencvenes években foglalkoztak táborok szervezésével. Referenciáik közt számos nagy cég megtalálható, így a paksi beruházásban, az atomerőmű működtetésében kulcsszerepet játszó MVM is.

A lefrissebb létszámadat szerint 372 fő állt alkalmazásban a Paks II Zrt.-nél, a vezetők száma 47 fő volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.