1p

Túlságosan sok pluszmunka lett volna vele.

Az rtl.hu megkeresésére határozottan cáfolta a magyar GEOS Group Hungary ingatlanfejesztő azt, hogy 30 üzbég vendégmunkás érkezik Magyarországra.  A dolgozók érkezését eredetileg Üzbegisztán állami hírügynöksége jelentette, az eredeti közlés szerint a vállalat és az ország munkaügyi minisztériumának alkuja után jöhettek volna hazánkba.

Nem jött össze, nem érte meg
Nem jött össze, nem érte meg
Fotó: Depositphotos

A cikk szerint a GEOS Group ügyvezetője, Onyschuk Igor az rtl.hu megkeresésére azt írta, hogy mivel ők is tapasztalják a munkaerőhiányt, ezért lehetőségként felvetődött, hogy ezt vendégmunkásokkal enhyítsék. Ugyanakkor mint írta, áttanulmányozták a lehetőségeket és tekintettel arra, hogy

a vendégmunkások foglalkoztatása többlet adminisztrációs feladatokkal jár, valamint arra, hogy a cég klasszikus ingatlanfejlesztő vállalat, ezért előreláthatóan nem fognak ezzel a lehetőséggel élni, a beruházásaikat továbbra is magyar alvállalkozó cégekkel tervezik megvalósítani.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!