3p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A hatékony követelés management minden vállalkozás számára elengedhetetlen, de főként azokban a szervezetekben, ahol rendszeresen előfordul késedelmes fizetés. Sajnos azonban manapság erre a célra nagyon kevés olyan rendszer érhető el, amely az online elvárásoknak úgy felel meg, hogy közben a GDPR szabályokat sem sérti meg.

Ezalól viszont kivételt képez az EuroMacc Hyper-X termékcsaládjának Collect nevű követeléskezelő szoftvere, amely a fenti egyensúlyon túl a tömegesség és az egyediség közötti összhangot is megteremti. 

Mit érdemes tudni róla?

A Collect egy olyan követeléskezelő szoftver, amely a legmodernebb microservice technológiára épülő elemekből áll (mind az on-site, mind a felhős működést támogatva). Ennek köszönhetően pedig úgy is használatba vehető, hogy a cégednek nem kell sem a számlázó rendszerét lecserélnie, sem az ügyfélszolgálati rendszerén módosítania. 

A célja a követeléskezelési eljárásba bevont ügyek elvégzett lépéseinek, elkövetkező feladatainak, és a különféle határidőknek a nyilvántartása. Ami pedig az egyes folyamatok végrehajtását illeti, szabadon dönthetsz arról, hogy automatizáltan, illetve félautomatizáltan szeretnéd-e kezelni. Továbbá arról is határozhatsz, hogy mely lépés esetén vonnál be egy harmadik felet (NAV, közjegyző, ügyvéd, nyomda stb.) interfészes kommunikációval.

A legjobb benne pedig az, hogy nemcsak az egyedi ügykezeléseket, hanem a tömeges állapotváltoztatásokat is támogatja egy olyan moduláris workflow-készlet segítségével, amelyhez csupán néhány alap paramétert kell megadnod.

További előnyök

Ennek a követeléskezelő szoftvernek köszönhetően a vállalkozásod adminisztrációs, jogi, pénzügyi, illetve ügyfélszolgálati területét hihetetlen mértékben tudod tehermentesíteni. Mindeközben pedig jelentős költségmegtakarítást és a likviditási helyzet átfogó javulását érheted el, amely leginkább a Collect modern vezetői információs rendszerrel történő megtámogatásának köszönhető.

A fizetési határidő lejártát követő napon lép a szoftver akcióba

A szoftver munkája a fizetési határidő lejártát követő napon kezdődik meg. A rendszer először kiküld egy fizetési felszólító levelet, amelyre ha nem érkezik válasz, akkor email emlékeztetőt is küld. Amennyiben ezután sem történik előrelépés, akkor a szoftver SMS-ben szólítja fel a fizetésre az adóst.

Ha ő ezután sem hajlandó fizetni, akkor elrendeli az irányába történő szolgáltatás korlátozását, legvégső esetben pedig a szolgáltatás megszüntetését és a jogi eljárás kezdeményezését, amely jogszerűsége érdekében jogászt is be kell vonni az ügyintézésbe.

Ha időközben mégis fizet az ügyfél, akkor a befolyt pénzösszeg közvetlenül hozzád érkezik. Tehát a cég nem von le semmilyen járulékos jutalék költséget.  

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!