TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A Mészáros Lőrinc-közeli informatikai cég ezúttal a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.-nek segít.

Ismét jól fizető munkát nyert el a Jászai Gellért-vezette 4iG. Az újabb sikerről az informatikai cég hétfői közleménye számol be, mely szerint ezúttal a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. „Felnőttképzési programok kialakítása” című nyílt, uniós közbeszerzésén tettek nyertes ajánlatot, összesen

2,3 milliárd forintért.

A GINOP-os projekt célja digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. A szerződéskötési moratórium lejáratának napja 2020.10.05.

A 4iG informatikai cég korábban Mészáros Lőrinc érdekeltsége volt, de tavaly nyár óta már Mészáros üzleti partnere, Jászai Gellérté. A múlt héten szerezték meg az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi, 70 százalékos tulajdonát, ezen apropóból röviden összefoglaltuk, milyen sikereket arattak a mögöttünk álló koronavírus-nyár alatt, ezt most idézzük:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.