<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Mészáros Lőrinc-közeli informatikai cég ezúttal a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.-nek segít.

Ismét jól fizető munkát nyert el a Jászai Gellért-vezette 4iG. Az újabb sikerről az informatikai cég hétfői közleménye számol be, mely szerint ezúttal a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. „Felnőttképzési programok kialakítása” című nyílt, uniós közbeszerzésén tettek nyertes ajánlatot, összesen

2,3 milliárd forintért.

A GINOP-os projekt célja digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. A szerződéskötési moratórium lejáratának napja 2020.10.05.

A 4iG informatikai cég korábban Mészáros Lőrinc érdekeltsége volt, de tavaly nyár óta már Mészáros üzleti partnere, Jászai Gellérté. A múlt héten szerezték meg az INNObyte Zrt. és leányvállalata, az Innoware Kft. többségi, 70 százalékos tulajdonát, ezen apropóból röviden összefoglaltuk, milyen sikereket arattak a mögöttünk álló koronavírus-nyár alatt, ezt most idézzük:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.