<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Összesen 6300 négyzetméterrel nagyobb terület az exkluzívszériás gyártás számára.

Ma ünnepélyesen lezárult az Audi Hungaria szerszámgyárának bővítése. Elindították el az új robotcellákat, amelyek a Volkswagen és az Audi konszern exkluzív modelljeihez gyártják a karosszériaelemeket.

„Kétszámjegyű eurómilliós összeget fektettünk ebbe a projektbe“ - mondta Gerd Walker, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagja és az Audi Hungaria Felügyelőbizottságának elnöke.

A szerszámgyár a 2005-ös alapítása óta folyamatosan bővült. Három üzletágával, a szerszámgyártással, a készülék- és berendezésgyártással, valamint az exkluzívszériás gyártással jelenleg mintegy 700 főt foglalkoztat, és az egyik legnagyobb a maga nemében Közép-KeleEurópában. 

Extra jó évet zártak. Fotó: AUDI HungáriaExtra jó évet zártak. Fotó: AUDI Hungária
t-

A bővítés után immár 58 300 négyzetméteres csarnokban a legmodernebb technológiák, köztük egy nagy rugalmasságú présutca, lézervágó berendezések és flexibilis robotcellák állnak rendelkezésre.
 
Az exkluzívszériás gyártásban főleg alumíniumból készülnek a nagykomplexitású karosszériaelemek: csomagtérajtók, motorháztetők, ajtók, sárvédők valamint tető- és oldalelemek. A győri exkluzívszériás gyártás hosszú évek alatt szerzett tapasztalatából és kompetenciáiból elsősorban a márkacsoport prémium márkái – az Audi, Lamborghini és Bentley márkák – profitálnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.