TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A japán jegybank tegnap bejelentett monetáris lazítása ellenére ismét erősödött a jen, a Nikkei 225 jelentősen gyengült.

A japán jegybank a monetáris lazítás bejelentése ellenére sem tudta gyengíteni a jent, ezzel ismét csalódást keltett a piacon. A tokiói tőzsde 2,08 százalékos csökkenéssel "hálálta meg" a jen erősödését. Ennek oka, hogy a lazítást csak 2014 tervezi eszközölni a Bank of Japan.

A két kínai tőzsde közül a hongkongi Hang Seng 0,22 százalékos gyengüléssel 23 607 ponton zárt, ellenben a Shanghai Composite 0,25 százalékkal emelkedve 2321 ponton fejezte be a szerdai napot.

Az Asia Dow 0,27 százalékkal gyengült,  a dél-koreai Kospi pedig 0,81 százalékkal.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.