<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bár eltervezte, mégsem utazik. 

Bár Volodimir Zelenszkij meghívta Ferenc pápát, aki a látogatást fontolóra vette, végül úgy döntött, nem utazik el Kijevbe. 

„Mi haszna, hogy a pápa ellátogat Kijevbe, ha a háború másnap is folytatódik?” – ezt mondta a La Nacion argentin napilapnak, idézi a BBC.

Ferenc pápa. Fotó: MTIFerenc pápa. Fotó: MTI

Ferenc pápa azt is elmondta, miért nem nevezi soha néven Vlagyimir Putyint: „Egy pápa soha nem nevez meg egy államfőt, pláne nem egy olyan országot, amely még magasabb rendű is annak vezetőjénél", jelentette ki. 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.