2p

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint itt az ideje választ adnia az Országos Mentőszolgálatnak arról, hogy kerülhetett nyilvánosságra a Magyar Péterrel kapcsolatos dokumentum. 

"10 napja sunyít az Országos Mentőszolgálat és nem ad arra választ, hogy hogyan kerülhetett ki Magyar Péter szigorúan védett személyes és egészségügyi adatokat tartalmazó adatlapja az egyik bulvárlaphoz" - Kunetz Zsombor meg is nevezi a lapot legújabb Facebook-posztjában.

Mint írja:

"Tíz napja még mindig Csató Gábor az OMSZ főigazgatója, akit ezután a súlyos adatszivárgási incidens után sem rúgtak még ki annak ellenére, hogy ezzel a bűncselekménnyel az egész magyar egészségügyben vetett bizalom megrendülhetett.

Hiszen ki az aki ezek után úgy fog mentőt hívni, hogy ne forduljon meg a fejébe az, hogy a szigorúan védett személyes és egészségügyi adatai bármikor, akár politikai célból is felhasználhatóak lesznek?

Tíz napja, hogy az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot ígért, amely ezek szerint a jól ismert maszatolás, elkenés, szőnyeg alá söprés."

Akit részletesebben is érdekel az esettel kapcsolatos összes tudnivaló, a szerző saját cikkében fejtette  ki. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!